|
A Wy dalej swoje. Teraz jedni beda pisali ze winne PO a inni ze PiS ;/ Nie widzicie ze jestescie tacy sami? Tak samo smieszni sa zaciekli fanatycy PiSu jak i PO. Winne sa tez media ze robia ludziom glupim jeszcze wiekszy kal z mozgu i pozniej efekty tego sa takie ze jedni sie dadza pokroic za Jarka i beda chcieli zabic Yuska a inni na odwrot. Media podgrzewaja atmosfere bo dzieki dibilnym tematom maja duza poczytnosc/ogladalnosc a Wy to lykacie. Ja jestem ciekaw co by musialo sie stac aby zaciekly Pełowiec albo Pisior wypowiedzial sie w takim temacie jak ten dziesiejszy obiektywnie a nie ciagle pieprzyl jedna melodyjke "Kaczynski/Tusk zły!!!". Nie wiem po cholere wy sie tak w to wkrecacie, czemu jestescie takimi zolnierzykami dla tych skur..ow z rzadu ktorzy zeruja na waszej wierze w nich. Przeciez oni na Was pasozytuja, jestescie tylko dla nich kims jak trzeba zaglosowac, po glosowaniu juz sie nie liczycie. Moze 1 na 50 w tym rzadzie jest ok, reszta to szmaciarze ale ok kochajcie Jarka albo Donalda bo oni mowia ze kochaja was.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|