Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2010, 00:36
Ja myślę że to zaskoczy - z tymi zawodnikami na pewno nie tak jakbyśmy marzyli ale tak by zacząć wygrywać.Sprawą otwartą jest to czy holender do tego dotrwa.
Jeśli dostał czas to myślę że dobrze robi, próbując zrobić coś więcej niż tylko chaotyczną przebijanke jak to było za Skorży
Jeśli nie dostał tego czasu to popełnia błąd bo do zimy powinniśmy grać tak jak większość czyli taką rąbankę.

Ogólnie kiepsko to widzę bo nie ma się gdzie przełamać.Lechia gra bardzo fajną piłkę, choć trzeba przyznać że zeszłą rundę, jeśli chodzi o wyniki to mieli fatalną.Amica...grają słabo ale co z tego, tam zawsze się ciężko grało, Parchy się zepną i może być tak jak z Górnikiem...Legia tez słabizna ale zaczęła przynajmniej coś wygrywać.

A co najgorsze to my nic nie gramy, tak na prawdę nie ma przesłanek by to się w ciągu najbliższych meczy zmieniło.
Tak więc kiepska sprawa bo zmiana trenera to kolejne pół roku w plecy i nie czarujmy się że przyjdzie ktoś kto to szybko odmieni.Znów kilka miesięcy na poznanie się na naszych orłach, nie wiadomo co z dyr sportowym

Ja bym to ciągnął jeszcze rok, czyli jak za rok o tej porze nie będziemy grać zdecydowanie lepiej to niestety można powiedzieć że eksperyment wykonany lecz niestety nie udany.Chyba że spadniemy bo na dziś jesteśmy chyba najgorzej grającym zespołem w lidze.

ps jeśli chcemy już dziś mieć szansę na wygrane to niestety trza zawiesić projekt technicznej gry i prowadzenia meczu.Boukhari(który moim zdaniem nie gra najgorzej) - ława, bo jest za wolny do młócki.
Dwóch DM, Wilk i Sobol,przed nimi Garguła, Brożek, na skrzydłach Paljic(ew Kirm) i Mały - dać im zadania defensywne(asekuracja Brożka i Branko) i jedziemy z prostą piłką.Po godzinie można spróbować Riosa, Kirma czy Paljicia na podmęczonego rywala.Mało kombinowania, twarda gra i tyle
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 19.10.2010 o godz. 00:47.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując