Wyświetl pojedynczy post
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2010, 00:35
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
i tu jest cd-key ,na ktory Maaskant nic nie poradzi

Niech sobie Maaskant kupi cd-keya na allegro, może go na steam-ie nie zbanują.

A tak poważnie, bardzo dobry post. My nie mamy zawodników do tego systemu. Wg. mnie brakuje 2 skrzydłowych i napastnika który potrafi przytrzymać piłkę w polu karnym, jak kiedyś Kużba żeby reszta drużyny mogła dobiec.

Powinniśmy grać teraz 4-4-2 i po 2 lub 3 okienkach transferowych przechodzić na 4-3-3 zmieniając powoli kadre. A tak Maaskant wyskoczył z tym 4-3-3 i zawodnicy mają wymówkę że się uczą nowego systemu, jak i sam trener ma usprawiedliwienie bo może powiedzieć że zawodnicy nie łapią o co mu chodzi.

Jak dla mnie bardzo cwane zachowanie. Jak zwolnią Maaskanta to zawodnicy powiedzą że Holender to był jakiś oszołom co im nic nie potrafił wytłumaczyć i dodatkowo kazał jakoś dziwnie grać, a Maaskant po zwolnieniu w Holenderskich gazetach będzie mógł mówić jacy to polscy zawodnicy są słabi bo jego tłumaczenia nie zrozumieli.

Oczywiście wszystko podłapie "polska myśl szkoleniowa" która w mediach naśmiewać się będzie z Holendra że mając na ławce Żurawskiego, Wilka, Kirma, Łobodzińskiego, Boguskiego czyli samych reprezentantów którzy w innych drużynach byli by gwiazdami ten zrobił 8 miejsce w tabeli.
Ostatnio edytowane przez wwf : 19.10.2010 o godz. 00:43.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując