Przegladam sobie wlasnie sklady i statystyki z ME i mysle ze gdyby zamiast tej durnej ligi ME wcisnac te zespoly do 3 ligi to by bylo wiecej pozytku i wieksze rozeznanie co do tych wszystkich graczy. Niech pograja sobie z mocnymi fizycznie 30 latkami a nie miedzy mlodymi.
Fakt ze zajmujemy 1 miejsce i z Wisla bedziemy walczyc o wygrana cieszy, tyle ze nie ma to zadnego przelozenia na mozliwy angaz w doroslej pilce. Moga byc ok, ale moga nie wytrzymac walki...gdzie oni maja sie tego uczyc?
Mlodzi z Polonii Bytom widze strzelaja sporo bramek, trzeba by bylo zrobic rozeznanie. Szukalem jakis nagran z ME ale ciezko o nie.
U Nas dali dzisiaj mecz z Widzewem i przynajmniej mozna bylo zobaczyc jak to wyglada ( jesli sie nie ogladalo na zywo ).
Nie wiem jak w Wisle ale u Nas jest sporo fajnych chlopakow. Mysle tutaj o Starku,Wolskim, Dudzie no i Efirze, ale ten juz jest juz trenuje z pierwszym skladem.
Patrzylem na wyniki, ale w Wisle tak wielu zawodnikow strzela bramki ze nie wiem co o tym myslec

Jedyne co udalo mi sie dowiedziec od kolegi to to, ze Szewczyk jest u Was obiecujacym mlodym graczem. Ktos cos wiecej o tym chlopaku moze powiedziec?
Wspominam o tym w tym temacie, bo sciagamy tylu zagranicznych graczy ( w wiekszosci slabo graja ) i ciagle karmia nas tekstami ze mlodzi sa za slabi, za malo ograni... Wiec czemu nie dac grac tym mlodym w 3 lidze wsrod drwali ( jak to Kowal mowil

) ?.