tkwm napisał(a):

UWAGA !!! WIELKA PROŚBA
apel do wszytkich prawdziwych kibiców białej gwiazdy wszyscy na lechie !!!! ma byc komplet !!! wiem ze druzynie nie idzie ze nie moga wygrać ale wisle kazdy ma z nas w sercu i pokazmy tym obcokrakowcam ale i również polakom że jak narazie Wisła to MY ale chcemy by wislą mozna nazywac i nasza druzyne . pokazemy im wstawiajac sie w sobote 23 pazdziernika o godz. 18,15 przy R22 oni zobacza ze pomino ich slabej gry stadion jest caly stadion zyje i coś w nich pęknie powiedzą sobie aha dla takich kibiców trzeba grać dać wiecej serca i piekna tej grze a zarazem druzynie . mysle wiec ze jak kibice beda to gra tez bedzie wierze w to mocno bo druzyna zobaczy ze ma pewne wsparcie u kibiców i zacznie walczyc a zarazem wygrywac a to nam wszytkim prawdziwym kibicom wisly chodzi. wiele kibicow mówi ze nic nie graja to na mecz nie ide albo mi sie nie chce albo ida i wygwizduja nie o to chodzi tak nic nie osiagniecie takimi gestami a mocno poranicie !!! a wiec apeluje pokazmy ze wisla ma prawdziwych kibiców którzy są przy niej na dobre i na złe a nie kibiców sukcesu jak na legii czy sracovii. mam nadzieje ze wielu kibicow zwlaszcza nie chodzacych na mecze a bardzo zle komentujacych wisle wezmie to sobie do serca . ja dla was moge byc nikim wzyklym debilem który coś plecie , ale zróbcie to dla klubu którego kochacie !!! to nic was to nie bedzie kosztowalo a możecie mocno pomóc drużynie !!
|
Bardzo podoba mi się ten post (może poza wstawianiem sie - spróbujmy jednak wstawić się dopiero po meczu - wstawić się:1.wziąć kogoś w obronę; 2. pot.upić się, ipozai przekręcaniem nazw klubów -
masz ostrzeżenie).
Ale ma to sens. Piłkarze grali ostatnio calkiem mądrze taktycznie. Brakuje tylko determinacji i zapału (pomijając umiejętnosci niektórych). Ci cudzoziemcy, którzy grają mądrze taktycznie nie czują tego w jakim klubie kraju. Nie czują tego, że Wisła musi wygrywać, nie grają z mentalnością zwycięzców, ale z mentalnością najemników.
Dla nich mecz Wisły musi stac się świętem, okazją do pokazania się, do świętowania z kibicami... a nie kolejnym zadaniem do odfajkowania.
Pomijam, że tak samo powinni to traktowac Polacy. (mała uwaga przy okazji: widziałem, ze tak to odbiera chyba Wilk, on cieszy sie z możliwości wzięcia udziału w meczu Wisły, dla niego to wydarzenie i tak trzymać).
Sam Maaskant nie przekaże im tego wiślackiego ducha. To my musimy to zrobić