Wyświetl pojedynczy post
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2010, 13:34
witeq napisał(a):Wyświetl post
.....Wychodzi że jak się Lechia nie zlituje, to trzeba poważnie brać pod uwagę grę o utrzymanie. I najwyższa pora zacząć o tym mówić, a nie o walce o podium.

A tak ogólnie to Maaskant musi zostać, a kilku piłkarzy ze starej gwardii powinno już mieć wolną rękę w poszukiwaniu sobie w zimie klubu. A Stan powinien już mieć na biurku cv kilku ciekawych graczy do ściągnięcia w zimie.
Święte słowa. Mówmy o utrzymaniu a nie bujajmy w obłokach myśląc o pucharach. Niektórzy niepoprawni optymiści (jest ich nad wyraz sporo) dalej tuaj piszą o mistrzostwie. Cóż pokemonów nie sieją. Moim skromnym zdaniem Maaskantowi należy pozwolić przepracować zimowy okres przygotowawczy, ale pod jednym warunkiem. Zresztą ten sam warunek powinien dotyczyć nazego dyrektora sportowego. Żadnych transferów do klubu swoich byłych piłkarzy/znajomych, oczyiście tych bezrobotnych, z nadwagą , oraz tych których nikt w żadnym klubie już dawno nie chce. Dość mam oglądania poczynań Boukhariego, a i Branco nie wydaje się lepszy. Mam nadzieję, że nie chodzi tu o premie od ich menago dla naszych Holendrów za podpisanie kontraktu. Wiem że ta nadzieja to może być matka głupich, w każdym razie te transfery bardzo mi się nie podobały. Jeśli po zimie nasza gra i zdobycze punktowe będą wyglądały jak teraz pozostaje powiedzieć pa i ratować ligę Kulawikiem. Słabszym trenerem wtedy nie będzie, a sercem zdecydowanie przerośnie Maaskanta.
Odpowiedz cytując