Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2010, 11:32
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
Branco? Czy on przechodził w ogóle na połowę przeciwnika?
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Branco ... pilnował defensywy i tam był dobry ... ale .. Wisła ma wygrywać .. boczni obrońcy powinni się włączać.
Eee albo mi sie wydaje albo czesciej go widywalem na polowie Gornika niz Pietie. Wedlug mnie dobrze zagral na obronie i czasami ladnie sie podlaczyl pod atak. Nie mowie ze nie powinien wiecej razy ale nie bylo zle.

Grantar napisał(a):Wyświetl post
Maskant : masz coraz mniej meczy aby udowodnić że nie jestes pomyłką.
To znaczy ile konkretnie tych meczy mu zostalo Trener pomylka czy raczej Prezes ktory namawia trenera na przyjscie do zespolu zamazujac stan faktyczny kadry i przygotowanie zespolu?

Ja wcale nie chce sie czepiac i nikogo nie mam zamiaru urazic. Uwazam ze do zimy to mozna sobie pisac co sie chce bo i tak na ten czas nic sie nie zmieni (poza motoryka i byc moze taktyka). Ktos tu na forum juz pisal ile czasu budowal Jage trener Probierz i jakim kosztem sie to dzialo. Niech mnie ktos poprawi ale chyba dwa lata temu Jaga sie jeszcze bronila przed spadkiem (nie mowie o sezonie kiedy startowali na minusie). My obecnie tez raczej bedziemy budowac zespol od nowa niz przebudowywac wiec trzeba czasu. Lige spokojnie sprobowac dograc a skupic sie trzeba na PP bo to moze byc jedyna droga do pucharow.
Odpowiedz cytując