Tenzen napisał(a):

|
Branco? Czy on przechodził w ogóle na połowę przeciwnika?
|
Grantar napisał(a):

|
Branco ... pilnował defensywy i tam był dobry ... ale .. Wisła ma wygrywać .. boczni obrońcy powinni się włączać.
|
Eee albo mi sie wydaje albo czesciej go widywalem na polowie Gornika niz Pietie. Wedlug mnie dobrze zagral na obronie i czasami ladnie sie podlaczyl pod atak. Nie mowie ze nie powinien wiecej razy ale nie bylo zle.
Grantar napisał(a):

|
Maskant : masz coraz mniej meczy aby udowodnić że nie jestes pomyłką.
|
To znaczy ile konkretnie tych meczy mu zostalo

Trener pomylka czy raczej Prezes ktory namawia trenera na przyjscie do zespolu zamazujac stan faktyczny kadry i przygotowanie zespolu

?
Ja wcale nie chce sie czepiac i nikogo nie mam zamiaru urazic. Uwazam ze do zimy to mozna sobie pisac co sie chce bo i tak na ten czas nic sie nie zmieni (poza motoryka i byc moze taktyka). Ktos tu na forum juz pisal ile czasu budowal Jage trener Probierz i jakim kosztem sie to dzialo. Niech mnie ktos poprawi ale chyba dwa lata temu Jaga sie jeszcze bronila przed spadkiem (nie mowie o sezonie kiedy startowali na minusie). My obecnie tez raczej bedziemy budowac zespol od nowa niz przebudowywac wiec trzeba czasu. Lige spokojnie sprobowac dograc a skupic sie trzeba na PP bo to moze byc jedyna droga do pucharow.