Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2010, 10:35
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Choćby pozwolić samemu Górnikowi coś pograć, cofnąć się i spróbować 15 minut pograć z kontry. Inaczej Górnik wygląda jak sam się broni a inaczej jak atakuje.
Tyle tylko ze sam Gornik nie mial zamiaru atakowac wiec to by nie wypalilo.

fialo napisał(a):Wyświetl post
Nie, Maaskant bynajmniej nie jest ok. Do jasnej cholery czy on nie zrozumie, że Wisła NIGDY nie umiała grać w taktyce 4-5-1! Nigdy.
No to powinna w koncu sie nauczyc, skoro inne zespoly Polskie nawet w 1 lidze to potrafia to tym bardziej Wisla powinna umiec. Z tego raczej wynika ze mamy zawodnikow ktorzy nie potrafia zlapac taktyki i sa ograniczeni w pewnych aspektach. I to jest glowny problem dla Nas.

wwf napisał(a):Wyświetl post
Nie no panowie bez żartów. My nie możemy być na 10 lub 12 miejscu. Przecież jak Cupiał w zimie zobaczy że klub jest na 12 miejscu w tabeli to oszaleje.
A niby dlaczego ma oszalec Przeciez sam do tego po czesci doprowadzil.

Co do samego trenera. Uwazam ze gosc jest na odpowiednim miejscu. Czas pracuje na Jego korzysc mimo iz wyniki poki co sa dlaekie od tego co On sam oczekuje. Ja osobiscie sie nie dziwie ze wyglada to tak jak wyglada i spokojnie czekam na zime. Wtedy powinna byc ostateczna odpowiedz czy cos u Nas ruszy czy na kilka lat zapominamy o progresie i cieszymy sie ze gramy w E-klasie (oby nie nizej).

Taktycznie zespol wczoraj byl dobrze ustawiony, wiekszosc pojedynkow udawalo sie wygrac, bylo wychodzenie na pozycje, jak byly jakies pilki "wolne" to przewaznie Nasi grajkowie pierwsi doskakiwali. Problemem sa te wrzutki o ktorych pisalo juz kilka osob. Malecki nie umie tego wogole robic, w innych przypadkach Brozek nie ma szans wygrywac z takimi roslymi obroncami jakich ma Gornik. Zreszta Pawelek mowil w jednym z wywiadow ze zalozenia byly takie aby grac po ziemi jak najwiecej a tymczasem my znow duzo gora gralismy. Widac ze nawyki nabyte u Skorzy ciezko jest wyplewic plus pytanie dlaczego zawodnicy nie robili jak bylo ustalone

Fizycznie zespol mimo iz ma za soba ponoc ciezsze treningi wygladal wedlug mnie bardzo dobrze. Ja tam widze male swiatelko w tym bardzo ciemnym tunelu, chociaz wiem ze przed Nami teraz kilka bardzo ciezkich meczy i roznie moze byc.
Odpowiedz cytując