Wyświetl pojedynczy post
bomber85
Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2010, 22:35
Nie mówmy że cała wisła jest słaba. Gdyby wisła dzisiaj wygrała w takim samym stylu jak przegrała większosc piałaby z zachwytu. Wiadomo maskant musiał wybrać jednego bramkarza żeby ten czuł sie pewien itd. Maaskant w zimie sciagnie jakiegos bramkarza jestem pewien. Bardzo jestem zadowolony z powrotu garguły, w następnym meczu licze ze da koncert. Kilka razy wisła zagrała pieknie z klepki i pieknie wjechała w zabrzan jak w masło, trzeba powiedzieć jest lepiej niz to co pokazaliprzez ostatnie dwa spotkania. Brakuje kogos na miejsce Boukhariego. Co do Małeckiego, kiedy on sie kur*a nauczy grać lewą noga, jest zawodowym piłkarzem!! Mam szacunek do brozka, chce grać dla wisły, od x-lat jest z krakowem zwiazany, ale po raz kolejny mowie ze nie jest rasowym napastnikiem, on nie porwie drużyny do ataku. Gosc dostaje pile i strzela, do zurawskiego z wisly kasperczaka brozkowi brakuje lata swietlne. Co do obrony jest lepiej, to co dzisiaj zdarza się najlepszym zestawieniom obrony na swiecie. Nie winie brozka za stracona bramke, ale paljic swietnie sie spisywał na lewej obronie.
Odpowiedz cytując