Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2010, 20:20
tofik napisał(a):Wyświetl post
Nie no geniusz. Czemu Barcelona nigdy na to nie wpadnie w LM, cofnąć się i grać z kontry. Mogli to zrobić z Interem Chelsea itd. A oni głupki biją głową w mur. Może mieliby kilka tytułów więcej
Chyba to nie jest takie proste jak się wydaje, ale przecież wiesz lepiej bo trenujesz od 20 lat i umiałbyś tak przestawić drużynę. Gratulacje.
Bo to jest właśnie Barcelona "geniuszu" ma tak świetnych piłkarzy, że prawie zawsze zdominuje przeciwnika! Ale i tą legendarną Barcelonę ograł "inteligencie" Mourinho ze swoim solidnym Interem bo przygotował taktykę pod rywala!

Jakbyś umiał czytać ze zrozumieniem to wiedziałbyś że napisałem, iż grać swoje czyli zawsze to samo może sobie pozwolić "geniuszu" właśnie tylko Barcelona. My nie jesteśmy Barceloną nawet w polskiej lidze! Ale zlepkiem słabych kopaczy! Dlatego trener powinien coś od czasu do czasu zmienić w grze zwłaszcza jak nie idzie od kilku spotkań

Brak argumentów nadrabiasz prostacką szyderą w stylu:
"ale przecież wiesz lepiej bo trenujesz od 20 lat i umiałbyś tak przestawić drużynę" - pisz taki bździny na priv - ja jestem kibicem Wisły a nie trenerem.

Napiszę jeszcze raz
Masz coś do mnie to pisz na priv a nie zaśmiecaj forum, bo coraz bardziej widzę że dyskusja z Tobą nie ma sensu.
Powiedz co ma do rzeczy czy jestem trenerem czy nie? A gdybym był nawet Guardiolą to moje argumenty byłyby lepsze czy gorsze? Nadrób proszę trochę logiki....
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 17.10.2010 o godz. 20:24.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując