Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2010, 19:36
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Gdzie Boukhari jest najgorszy na boisku. Grał szczególnie w pierwszej połowie bardzo dobrze. potem go mocno skosili dwa razy i na pewno to odczuł.
To jak mu w nogi wszedł Marciniak to na czerwoną kartkę się nadawało. Dla mnie właśnie Boukhari był jednym z lepszych piłkarzy w drużynie. Dwa razy bardzo poważnie zagroził bramce Górnika, pokazywał się do gry, był aktywny, bardzo dobry technicznie.

Też dziwią mnie oceny Branco. Gość prawie wogóle nie przegywał pojedynków ze skrzydłowymi Górnika. Prezentował się bardzo dobrze pod względem szybkości. W ataku aktywny.
W porównaniu do Cikosa to niebo a ziemia.

Problemem Wisły nie jest Boukhari czy Branco, ale brak klasowego napastnika. Mamy z 5-6 dobrych ofensywnych pomocników którzy nie mają komu porządnej piłki zagrać. Brożek gra bardzo słabo.

Druga sprawa to Sobolewski. Nie wiem czemu gra Radek a nie Wilk. Przecież Czarek jest od niego już teraz dużo lepszy.
jak to czemu nie gra Wilk a gra Sobol
przecież to nasz najważniejszy gracz
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując