Wyświetl pojedynczy post
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2010, 19:04
Panowie chyba przesadzacie z tym Pawełkiem - ocena 9?!! - to wytłumacz mi co on w ogóle zrobił przy tej bramce bo ciężko mi to pojąć, nawet jakby usiadł na dupie to by to obronił. Mam gdzies że wybronił pozostałe sytuacje (bo nawet jak strzelają w niego to mi serce do gardła podchodzi), skoro znowu puszcza szmatę. Czy naprawdę nie ma nigdzie bramkarza, który wybroni co ma wybronić, ale nie pusci przy tym żadnego babola?
Co do obrony to Cleber i Bunoza, lepiej niż ostatnimi czasy, ale jeszcze i tak trochę im brakuje, Pi Brożek słabiutko, ale liczę na to że to brak formy po kontuzji i będzie jednak lepiej. Natomiast Branco w ataku słabo, ale w obronie o niebo lepiej niż Cikos, więc nie wiem czemu niektórzy tak na niego najeżdżają.
W srodku to po Sobolu widać już niestety lata na karku, więc nie wiem czy nie lepiej już powoli stawiać na Wilka, Boukhari to niestety jakies nieporozumienie dzisiaj było, za to Garguła zdecydowanie na plus (a byłem jednym z tych którzy uważali że z niego już nic nie będzie) i oby tylko omijały go kontuzje, a będzie z niego jeszcze pociecha. Na skrzydłach Małecki całkiem przyzwoicie, choc stać go na więcej, Paljic niestety dużo gorzej (dużo strat, niedokłądnych piłek)
W ataku Brożek momentami ładnie współpracował z Gargułą, ale niestety jakos nie przekładało się to na sytuacje, więc do pozytywnej oceny to zdecydowanie za mało. Wejscie Riosa nie poprawiło jednak obrazu gry (mam wrażenie że lepsza była by taktyka z Riosem i Gargułą grającymi za Brożkiem). Żurawski i Łobodziński grali zbyt krótko żeby ich oceniać.
Odpowiedz cytując