|
Niektórym się w głowach przewraca, gramy najgorszy sezon od 12 lat, mamy reprezentatntów byłych Polski, Bośni, Słowenii, Kamerunu, Maroka, który inny klub w Polsce ma ich tylu? Żaden! I tu jest problem, nasprowadzali szmelcu z zagranicy i to ma zaskoczyć? Grubasy nieprzygotowane, wypalone. Pisałem o tym w sierpniu że na co nam takie drewna, gdzie kasa ze sprzedaży graczy? Teraz macie co chcieliście. Krytyka po mnie ostra, ale ja wiedziałem że tak będzie. Zamiast sprowadzać zawodników z polskiej ligi, czy z niższych lig lepiej sprowadzać drewna, do tego dochodzi poziom przygotownia kondycyjnego i ustawienia zespołu. Pan Maskaant po 2 tyg. gubi się i ustawia zespół z jedyn napastnikiem, a potem psioczy na konferencji że nie ma bramek. Robi to samo co Skorża, my jestesmy na dnie, bez obrony, mamy największy potencjał w ataku a go trener z holandii marnuje co mnie dziwi bo piłka holenderksa opierała się zawsze na grze do przodu....Basałaj pokazał co można zrobić z drużyną w 5 miesięcy, kompletnie rozwalić, przed nami mecze z Legią, Lechem, Cracovią...oni są też w patowej sytuacji, jak skończymy rundę na 15 miejscu to może Cupiał przejży na oczy co zrobił.
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 17.10.2010 o godz. 18:26.
|