Nie rozumiem w ogóle tego Marokańczyka. Jak ma okazje do strzału, to się kiwa, jak ma podać to strzela, jedynie ten strzał-dośrodkowanie z ostrego kąta (nie wiem co to miało być i czy tak chciał) było spoko, bo tak to groza.
Bunoza się strasznie podpala do piłki. Małecki dobrze szarpie z przodu, chyba się stara. Pawełek dzisiaj bez "pawełków", ogólnie ładny mecz. Ale największą radość daje Garguła. Kiedyśmy go kupili? 2 lata będą? Ładnie mu mecz wyszedł, szkoda że Boukhari ma refleks szachisty :] Mam nadzieję, że już koniec z jego kontuzjami
Wydaje mi się, że więcej byśmy zdziałali wystawiając zamiast Boukhariego Żurawia, albo Wilka, który wygaraniałby wszystko z tyłu razem z Sobolewskim, albo Riosa, który ma więcej energii i jest bardziej ruchliwi od Marokańczyka.
Szkoda tego 0:1, bo gnietliśmy Górnika momentami aż miło. Gol tak naprawdę padł z dupy.
Za tydzień Lechia no i pardon, ale to nie jest czas na sentymenty kibicowskie, zabawa się skończyła kilka kolejek temu. Trzeba ją rozjechać, jeśli chcemy uskoczyć z 8. miejsca