Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2010, 13:55
W naszym wypadku wręcz koniecznością jest kupienie kilku "gwiazd" - my nie możemy sobie pozwolić na uzupełnianie składu bo nie mamy drużyny. Dlatego takich Paljiców można brać, ale na nich zbudować zespół walczący o MP będize ciężko. Jak wiadomo - co tanio to drogo. Nam potrzeba kilku piłkarzy którzy pociągnęli by grę, a za takich trzeba zapłacić.

Stąd nie ma dyskusji czy wydawać, tylko wydawać na kogo? Napastnik, skrzydłowy czy obrońca w pierwszej kolejności.

No ale ja też uważam jak niektórzy na tym forum że my groszem nie śmierdzimy, dlatego spodziewam się więcej Paljiców w zimie. Będziemy po prostu mieć wybiegany zespół przecinaków który o MP może zapomnieć i przy odrobinie szczęścia pogra w pucharach. Tak się kończą oszczędności. Pewnego poziomu nie przekroczymy (statystycznie - pomijam jednorazowe wyskoki).
Dlatego my jako ostatni powinniśmy oszczędzać.

BTW
Jedyną nadzieje mam w Maaskancie jako trenerze i Valxksie że po "znajomości" znajdzie kilku takich darmowców co pograją dla Wisły i będą w stanie coś pokazać więcej poza wybieganiem. Bo w pieniądze na transfery nie wierzę. (Niestety - stąd tydzień temu wypisałem tą listę darmowców która tak zbulwersowała coponiektórych.)

Też bym wolał dobrych piłkarzy, ale ile lat można łykać te kity Cupiała (jego pracowników) że transfery będą - apotem są.... tylko Cikosy?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 17.10.2010 o godz. 14:00.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując