Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Donki
Banita

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2010, 12:48
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
Z całym szacunkiem dla was... starszyzny ale jak miał by niby klub egzekwowac tą waszą starość klubową ,świadkowie,zdjecia ,bilety, liczba podanych wyjazów? Nie spotykane chyba jest to aby dawac zniżki komuś kto chodzi i jezdzi bo jest to nie do wyegzekwowania na gębe. Ale mam dla was info po pierwsze dużo z tych starszych ludzi o ktorych piszecie chodzi na WISŁĘ OD LAT powojennych więc meczy maja zaliczone więcej niż wy obaj ,a po drugie znizki sa i to od dawna tylko zapiszcie sie np; do SKWK lub FANCLUBOW .A ja osobiście jestem za tym żeby w przyszlości puste miejsca na stadionie zapełniali studenci i tz. pikniki bo puste dziury w sektorach nie wyglądaja fajnie .
A w temacie ,jest jakieś info o przypuszczalnej dacie otrzymania biletów na LECHA ? Poza tym czytalem na stronie LEGII że mieli straszny problem z wchodzeniem na sektor gości na Lechu ,trwało to strasznie dlugo ,przy naszej ilosci jeśli będzie tak samo wejdziemy na stadion w drugiej polowie!
Poznański klub zapewnił nas, że bilety zostaną wysłane do Krakowa w najbliższy poniedziałek, niebawem podamy terminy odbiorów wejściówek.

SKWK
Odpowiedz cytując