Wyświetl pojedynczy post
PaluchTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2010, 11:56
Witam serdecznie mam sprawę i pytanie.

Szukam możliwości do gry w tenisa STOŁOWEGO w Krakowie. Nie chodzi mi tylko o odbijanie z amatorami, lecz o możliwość treningu. Jestem studentem 2 roku dlatego za późno już na treningi 5x w tygodniu po 5 godzin (takie są np na bronowiance lub w KSOSie). Chodzi mi o jakieś SEKCJE np studenckie, grupy rekreacyjne, czy treningi dla dorosłych lub studentów. Gram na wysokim poziomie jednak nie WYCZYNOWYM. Czy znajdzie się coś dla mnie na terenie naszego miasta? szczególnie mi zależy właśnie zeby to nie było takie zwykłe odbijanie a cykliczne spotkania 1-2x w tygodniu.

Interesują mnie TYLKO sprawdzone informacje, żadnych kontaktów i wpisów "sprawdź sobie" . Nie dlatego że mi sie nie chce szukać ale właśnie dlatego że już cale google przeszukalem.

Wiem o turniejach poniedziałkowych na podwawelskim, o grupie rekreacyjnej na bronowiance (niestety o 20 w poniedziałek a wtedy mam zajęcia), napisalem do azs UE, AGH, UR (ja studiuje na innej uczelni) i czekam na odp czy można się zapiusac do ich azsów nie studiując na ww uczelniach.

Bardzo prosze o jakieś info ! pzdr
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI

Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS...

I dalej do boju do boju krocz Wisełko.......
Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło .....
A my wierni fani podążać będziemy wciąż ....
Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno !
Odpowiedz cytując