Wyświetl pojedynczy post
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2010, 20:02
No ale kogo chcecie kupować. W polskiej lidze ja nie widzę środkowego obrońcy , młodego do wyciągnięcia jakim był Głowacki przychodząc do Wisły. To samo na lewej i prawej stronie obrony. Kogo na bramkę ?
Napstników kilku na całą ligę i dodatkowo trzeba by płacić po milion euro jak za Sobiecha lub Nowaka.

Ja po prostu nie widzę kandydatów do gry w polskiej lidze po ściągnięciu których mielibyśmy mocny zespół.

Więc trzeba kupować za granicą a niestety co widzimy po naszych i Legii transferach wydanie nawet 1 miliona euro nic nie gwarantuje. Powiem więcej popatrzcie na Ukrainców, tam kupują nawet za 8-10 milionów euro a tez nie wszyscy się sprawdzają.

Jak wchodziła Tele-fonika to w każdym klubie ekstraklasy byli ciekawi zawodnicy i było w czym wybierać. Kiedyś nawet na Weszło czytałem takie porówanie roku 2010 i 1999 na przykładzie Nowaka z Bełchatowa. W 1999 roku takich Nowaków w lidze było 5-6 do wzięcia dzis jest 1.
Ostatnio edytowane przez wwf : 16.10.2010 o godz. 20:08.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując