Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2010, 02:51
gigant napisał(a):Wyświetl post
Jakbym się przeniósł w czasie ze trzy lata wstecz. Sama prawda. Brozek, zawodnik ponadczasowy.
Wiesz, że gdy pisałem słowo "fantastyczny" miałem przeczucie, że pierwszym który je skomentuje będzie Gigant?
Paweł z tego co pamiętam formę stracił nie trzy, a jakieś półtora roku temu po kontuzji w Bełchatowie. Mimo słabej formy zeszły sezon skończył mając na koncie 10 goli (Lewandowski, król strzelców kończy sezon z 18 golami i trzema meczami rozegranymi więcej). W ostatnich trzech sezonach Brożek strzelił dla nas w lidze 52 gole (nie licząc tego sezonu). Jeśli to - jak na naszą ligę - nie jest znakomity zawodnik to kto nim jest?

1q2 napisał(a):Wyświetl post
A co do Brożka - Dziś już nie ma w Wiśle nikogo kogo sprzedanie oznaczało by jakąś wielką stratę, tak więc jestem za, tylko najpierw niech sprowadzą następcę, niech on pokaże że jest dobry i wtedy bez bólu można Pawła sprzedać
Wiesz przecież jak u nas to działa. Najpierw Pawła sprzedamy, potem będą testy leszczy (może nawet Leszczaka, nie zdziwiłbym się ) i w lutym, na ostatnim zgrupowaniu przed ligą podpiszemy w pośpiechu kontrakt z królem strzelców ligi Hongkongu.

Niech wreszcie pomocnicy raczą dogrywać Pawłowi kilka dobrych piłek na mecz a wróci skuteczność, pewność siebie i dobra gra Pawła.
Odpowiedz cytując