Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2010, 21:56
Emenems81 napisał(a):Wyświetl post
Mimo, ze za Legia nie przepadam i bylem za Widzewem, to doszukiwanie sie tutaj nieprawidlowosci w ustawieniu muru jest nielada idiotyzmem.
Po 1 primo, Laskowski cicho siedzial, a jest wielkim kibicem Widzewa, wiec Twoja sugestia, ze siedzial cicho specjalnie jest nietrafiona.
Po 2 primo, gdyby wczesniej Malek nie zwalkowal Legii i uznal prawidlowa bramke na 2-0 to o tej sytuacji z wolnymi nawet bys nie wspomnial.
Panowie, kibicujemy Wiselce, ale zachowajmy obiektywizm, Legia byla lepsza i wygrala.

W niedziele czekamy na nowa skuteczna Wisle i zwyciestwo w Zabrzu :]
nielada idiotyzmem to jest uzywanie primo nieznając jego znaczenia

Naprawianie błędów błędami jest raczej srednio stosowne, i nikt mi nie wmowi ze ten mur dobrze stał. A o tym pisalem, i w dupie mam wczesniejszy przebieg meczu, o ktorym nie napisalem ani słowa. Jakie to ma znaczenie? Mur mógł stac niezgodnie z przepisami, 2 metry blizej, bo nieuznali wczesniej prawidlowej bramki ? No pogratulowac logiki. Powala.

A że Legia wygrala zasluzenie sie zgadzam, co ma to wspolnego z moim pytaniem nadal jednak nie wiem.

Co do Laskowskiego - bardziej niz sugerowanie jego sympatii z Legią mialem na mysli to, ze jak komentuje Wisłe, to jest bardzo stronniczy, i praktycznie kazdą sytuacje rozstrzyga na niekorzysc Wisły. A tutaj bardzo widoczny błąd i nic, moze nie spojrzal w ekran tylko patrzyl na boisko, o brak linijki w oczach nie mam pretensji.
Odpowiedz cytując