Osobiście się z tobą nie zgodzę. Nie widziałem wszystkich meczów Wisły, bo po prostu nie miałem czasu ostatnio, ale widziałem mecz z Koroną i Boukhari był wyróżniającym się zawodnikiem drużyny. Wcale nie jest tak, jak mówisz. Przypuszczam, że lepiej mieć takiego Boukhariego niż jakiegokolwiek innego polskiego piłkarzynę w środku pola. Poza tym nie psioczcie już aż tak na ten skład. Wisła ma i tak dość dobre miejsce w lidze. Jak zaczną wygrywać, to nagle optyka się zmieni, jak drużyna zacznie strzelać bramki po kilku podaniach Boukhariego, to co wtedy powiesz?
A poza tym, Boukhari jest tylko na rok. Sam chciałbym kogoś młodszego, jakiegoś talenta, którego wyszukałby nam Stan Valcks w zimie, ale narazie gramy tym, czym mamy grać i jestem wręcz przekonany, że taki Boukhari jest 100 razy lepszy od Jirsaka, który w ogóle nie jest kreatywny i to od kilku już lat.
Wisła powinna się zainteresować tym Nwangou z Floty z pierwszej ligi - w sumie to już kiedyś się interesowała, a teraz czas na danie takiemu młodemu piłkarzowi szansy na grę w Ekstraklasie. Lech się ponoć nim interesuje, więc dlaczego nie Wisła?