Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.10.2010, 06:34
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze nie jest to łapanie gości których pan trener zna bo przyszedł tylko jeden(JEDEN)gość którego pan trener zna i to jak pisałem był to typowy last minute.

Po drugie akurat znajomości są zazwyczaj w cenie, szczególnie gdy w naszym klubie nie ma czegoś takiego jak rozeznanie na rynku - w skrócie, jesteśmy skazani na ludzi z zewnątrz którym chodzi tylko o to by opchnąć
Wole że i ktoś z wewnątrz będzie miał rozeznanie i znajomości.
Oczywiście to ma 2 końce i jeśli miało być to w stylu - tak znam go, 3 lata temu prosto kopał, albo znam go , załatwie mu robotę - a potem się okazuje że gość nic nie potrafi - to tu pełna zgoda ale na razie jak dla mnie nic takiego nie ma miejsca.

Po trzecie - w kwestii Boukhariego.Zagrał cały pierwszy mecz, w drugim zszedł w 2 połowie a w 3 już w przerwie
Wiesz dobrze co nasze orły grają od pewnego czasu - ja na prawdę wole oglądnąć kilka razy Boukhariego i przekonać się że tez jest do dupy niż kolesi co mieli często całe lata by do siebie przekonać i nigdy tego nie zrobili.

Czepianie się o 1 zawodnika jak dla mnie na prawdę jest nie na miejscu , szczególnie że w ostatnim meczu to mógł za niego Kirm albo Łobo zagrać - 2 geniuszy.

Daj mu(Maaskantowi) trochę luzu i zaufania Poczekaj na to co będzie w zimie i na wiosnę i dopiero wtedy wytaczaj armaty.

Autentycznie widząc co już się dzieje, widzę co się działo jak był tu Petrescu.Już zaczyna się psioczenie że to że tamto że sramto, że jeden by tego wolał by tam grał a drugi innego.....gość 3 czy 4 mecze ma za sobą a koło dupy już mu się robi jak by to 2 sezon leciał.

Wiadome jest że żaden trener wszystkich nie zadowoli - jak nawet wejdziesz w temat meczowy to każdy inny skład podaje
Tak więc spokojno - Na dziś to 'nasi' sprowadzili przez ostatnie lata masę dziwnych grajków.Holendrzy wypożyczyli 2 by coś tam zaklajstrować - Jeden , z blond irokezem, już w pierwszym meczu na mnie zrobił lepsze wrażenie niż Cikos, drugi na razie szału nie robi ale dajmy mu szansę,

A co do wariantu barcelońskiego - też jestem za
być może kolega ma rację
a być może nie
to się okaże
co do tego jednego jedynego Boukhariego - to na nim się nie skończy bo zapowiedzi są jakie są
krótko mówiąc pożywiom uwidim
jak Boukhari zrzuci brzuszek i zacznie grać jak w Ajaxie a Wisła Maaskanta zacznie grać a nie udawać że...
jestem gotowy odszczekać
wejść pod stół i odszczekać
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując