Drozd napisał(a):

|
Podziel się proszę Siwy_89 ile dróg A i S ODDANO DO UŻYTKU w czasie rządów cudaka? Bo sprawiasz wrażenie kompetentnego.
|
jeśli naprawdę cię to interesuje, to mogę takie informacje udostępnić, ale nie bardzo widzę powód. Nie ma to żadnego znaczenia.
Wysyp oddanych odcinków przypadnie na rok 2012. Wtedy zyskamy ponad tysiąc kilometrów nowych dróg szybkiego ruchu.
W tej chwili, jak słusznie zauważył Arapaho, są oddawane inwestycje zapoczątkowane przez poprzednie rządy. Z kolei 2-3 lata będziemy jeździć po drogach zrealizowanych głównie przez PO.
Drozd napisał(a):

|
A ilość nakładów na drogi może świadczyć tyko o tym że ktoś rozpieprza kasę na lewo bo efektów tych większych nakładów nie widać. Tym bardziej ze koszty raczej w kryzysie spadają.
|
efekty zobaczysz za 2-3 lata, jak te drogi, które obecnie są w budowie lub w fazie przetargu, zostaną oddane do użytku. Ja nie wiem, czy ty tego nie rozumiesz, czy tylko udajesz.
Mogę ci wymienić wszystkie inwestycje drogowe, na które teraz "rozpieprzają" kasę. A uwierz, ich lista jest naprawdę długa