AS82 napisał(a):

1.Polityka Kaczynskiego od 2005 roku to napuszczanie 1/3 Polakow na 2/3
2. Polityka Kaczynskiego ,to polityka szczucia wszsytkich ,ktorzy są przeciwko Pisowi
3. Polityka Kaczyńskich ,kończy sie w 2010 roku najwieksza katastrofa w dziejach Polski w ktorej ginie on sam(prezydent) i kilkadziesiat ludzi z najwyzszych stanowisk panstwowych...
4.Polityka Kaczynskiego to wykorzystywanie smierci brata do biezacej polityki ,czyli chodzenia z pochodniami w nocy (jak dawniej faszyści) ,Wawel , krzyz itd.
Wiesz gdzie mam jego obnizke podatkó w czasach prosperity.. ? Tylko blagam nie kaz mi teraz kazdego punktu na nowo ci opiywac z cyatatmi , zalacznikami ,przypisami..Dzisiaj bez odbioru
|
Prosiłem o konkrety czemu ci wstyd za JKa ty jak rasowy "polityk" rzuciłes 4 hasla wkółko obrabiane przez panów Lisa,Żakowskiego,Kuczyńskiego,Niesiołowskiego,Kutz a i wielu , wielu innych NIE NAPUSZCZAJĄCYCH, NIE SZCZUJĄCYCH,NIE WYKORZYSTUJĄCYCH do bieżacej polityki takich spraw jak np. Blidy, czy chwalących ś.p.Geremka że nie składa oświadczeń i opluwajacego polskie państwo publicznie zagranicą.
Tego ci bracie nie wstyd, tego też że twój premier oddaje sprawe katastrofy PREZYDENTA POLSKI w ręce obcygo państwa, nie upomina sie o telefony z danymi, broń Bor-owców, samolot - należący do Polski gdyż jest eksterytorialny, twoja minister zdrowia twierdzi że przekopali miejsce wypadku metr w głąb- a potem okazuje się że wycieczki znajdują ludzkie części, dokumenty, części ubrań . I to wszystko żeby kapitał rosyjski mógł swobodnie inwestowac u nas, a my zebyśmy robili biznesy z moskwą inaczej mówiąć: Sprzedaje honor Polski.
Za to ci nie wstyd? To jest hańba . Za takie coś honorowy premier i minister obrony podali by się do dymisji . Bo człowiek bez honoru a juz szczególnie premier czy minister to jest mniej niż zero. I mało mnie obchodzi czy byłby z PIS ,PO , SLD czy PSL