1q2 napisał(a):

Kolega ma chyba bardzo słabą pamięć więc zapytam grzecznie, ilu Polaków grało w meczach z Levadią?Ilu w przegranych derbach?Ilu w innych przegranych meczach?...Zazwyczaj ponad połowa
A jak wyglądał 'przód' ze Śląskiem? Wilk,Sobol,Mały,Żuraw,Brożek - 5/6...grali coś?
Więc daj sobie spokój z tą propagandą bo polski najemnik jak widać niczym się nie różni od zagranicznego a już identyfikacja z klubem - ich wszystkich łączy to samo - identyfikacja z kontem w banku.
Chodzi tylko o to żeby sprowadzać zawodników dobrych, a przekonania to też sobie możesz 'wsadzić', bo takich proroków to mieliśmy już wielu.
Niedzielan? - nikt po nim nie płakał, to że nie dostawał szans pewnie było błędem, trzeba jednak zauważyć że czy to w Ruchu czy w Koronie jest zupełnie inny styl gry i zespoły z nimi grają inaczej jak z nami.
Przy ataku pozycyjnym, na który jesteśmy skazani, zdecydowanie trudniej jest zabłysnąć takiemu Niedzielanowi ,który bazuje tylko na szybkości.
Tak więc skończ te swoje wizje - na dziś duet Stan i Maaskant nikogo nie sprowadzili bo totalny last minute, wymuszony zresztą przez Basałaja, nie jest żadnym wyznacznikiem.Nasprowadzają szrotu w zimie to będziesz miał okazje zabłysnąć.
|
każdy ma braki w pamięci - ot choćby to jak prezentował się Niedzielan przed kontuzją (wg. Ciebie kompletnie nieprzydatny do Wisły) i jaki to miało wpływ na pana z nr 23
zresztą przyganiał kocioł garkowi ale nevermind
ja nie napisałem nigdzie że jestem za najemnikami z Polski
jestem za systemem barcelońskim: czyli wychowankowie + dopływ krwi od nas + dobrzy obcokrajowcy
zdecydowanie neguję to co u nas się kroi: łapanie gości których pan trener zna
którzy kiedyś u niego grali bo
a) się dobrze kojarzą panu M.
b) dają mu działę za wyjście na boisko
c) bo lubi ich sylwetki
wpisz sobie co chcesz...
śmierdzi mi to i to ostro
patrząc choćby na to jak prezentuje się niejaki Boukhari
ps. wiem wiem system barceloński w Krakowie