Wyświetl pojedynczy post
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.10.2010, 09:29
rafkur napisał(a):Wyświetl post
A na jakiej podstawie uważasz że ja oglądałem ten mecz? O 22 mam fajniejsze zajęcia niż oglądanie tych męczarni. Swoją drogą ile ty masz lat ? Tak z ciekawości pytam.
"Teraz jest 2:1, już taki śmieszny i do przodu nie jesteś." Po tym zdaniu wnoszę, że chyba nie za dużo... Przyjacielu - nawet 3:0 z Ekwadorem w rezerwowym składzie = mniej więcej 0:3 chociażby z tą wymienioną wcześniej Danią.
No nie pogadamy, bo zawsze wstawisz swój tajny przelicznik i się bedziesz nim podpierał wg aktualnej potrzeby

Opatentuj go, bo to może być fascynujące i przydatne. Ja mam tylko 24 lata, zbyt młody jestem by samemu go ogarnąć.

PS - 2:2 z USA po dobrej grze, 2:2 z Ekwadorem bo słabej - przelicz mi na najbliższy mecz z WKS, bo chętnie postawię jakąś kasę w sts.
PS2 - zdecydowanie brakuje ci tego dystansu, cechującego osoby po 30 (jakieś seryjne emotkiony, teksty o dilerach, które moje towarzystwo bawiło w czasach licelanych, w ogóle ten bulwers, który zaczął wątek). Widać w twoim przypadku metryka posuwa się bardziej niż rozwój, bo wciąż jesteś nerwowy.

PS3 - z mojej strony koniec, czeka na mnie sporo ciekawszych niż kontynuowanie tej wymiany zdań zajęć.
Ostatnio edytowane przez felipe : 13.10.2010 o godz. 09:33.
Odpowiedz cytując