Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2010, 14:02
Titto napisał(a):Wyświetl post
Górnik to teoretycznie najsłabszy zespół z jakim się mierzyliśmy. Dotąd mierzyli się z samymi słabeuszami, a jak przyszedł mecz z taką Lechią, która i tak potęgą nie jest była wysoka porażka, 5:1.

Jedynym zawodnikiem, który gra na wysokim poziomie, ma spore umiejętności to Bonin na niego trzeba uważać.
Zahorski moim zdaniem nieporozumienie sytuacje przez niego zmarnowane - ręce opadają.
Jedna z słabszych drużyn obecnie.

Ja widziałbym taki skład na to spotkanie

Pawełek - Branco, Bunoza, Cleber, Pi. Brożek - Paljić, Wilk, Sobolewski, Boukhari - Paweł Brożek, Rios.
A ja powiem tak, już nie raz się zdarzało, że na przekór wszystkim z forum, którzy uważali, że zawodnik X jest tak słaby że nawet nie trzeba go kryć strzelał potem nam bramkę za bramką, nie chce być złym prorokiem ale żeby tak samo nie było z krytykowanym tu Zahorskim, znający życie on strzeli bramkę a Stachowiak rozegra mecz życia... Oby nie.

Czarne scenariusze.

Remis 1-1 lub nasze wymęczone 1-0, choć przyznam szczerze nie wiem jak zaprezentujemy się po krótkiej przerwie, i jak ona wpłynęła na nasz zespół i zespół z Zabrza
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując