Wyświetl pojedynczy post
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2010, 09:42
Cytat:
- Oczywiście można wszystko przeinaczać, można wszystko wywracać do góry nogami, jeśli się ma złą wolę. Ja mam nadzieję, że pan Jarosław Kaczyński w końcu jakoś przeboleje klęskę wyborczą i zechce zrealizować to, co sam mówił w czasie kampanii wyborczej, a mówił wtedy bardzo pięknie o potrzebie współpracy polsko-polskiej. Ja do tej współpracy jestem stale gotowy, stale wyciągam rękę do zgody, stale proponuję współpracę na poziomie Rady Bezpieczeństwa Narodowego, bo bezpieczeństwo narodowe jest czymś o wiele ważniejszym niż złe emocje konkretnych polityków - dodał prezydent.

Najbliższe posiedzenie RBN - w sprawie bezpieczeństwa lotów najważniejszych osób w państwie - ma odbyć się w przyszłym tygodniu.
Jarek trzeciego brata nie ma, wiec nie przejmuje sie juz tym kto jak bedzie latal. Juz nie chodzi o obietnice Jarka, tylko o fakt, ze gosciu nie potrafi przyjac porazki na klate, wszystko czym lubi sie zajmowac i o czym mowic to krzyz, i zamach na jego śp. brata. Ten gosc robi z siebie teraz tylko ofiare, wiec jak wyobrazacie sobie fakt, ze jest teraz prezydentem, ul. Lecha i Marii, 10kazdego miesiaca wolne od pracy bo świeto, Adaś z krakowskiego rynku musi odejsc ma rzecz Lecha, i takie same sytuacje z Zygmuntem w Warszawie, i na rynkach w miastach wiekszych niz 50tys. Tak to jest przesmiewcza ironia, bo nie potrafie powaznie traktowac Jarka.
WISŁA KRAKÓW !