Reksio33 napisał(a):

|
Czy w Krakowie są jakieś mKioski z mBanku oprócz tego w Centrum Handlowym M1 (Al. Pokoju 67)? Jeżeli tak to gdzie?
|
Kiosk mBanku jest też w Galerii Kazimierz, koło Empiku.
Sam miałem konto w tym banku, ale na szczęście zmieniłem. Obsługa klienta była beznadziejna. Sama obsługa internetowa ok (ale to już ma każdy inny bank), natomiast jeśli chodzi o "doradców" którzy pracują w tych punktach to strach się bać. Oni się chyba co miesiąc zmieniają, nic nie wiedzą, sami odsyłają z "kiosku" na "mlinię". Dzwonię, a Ci mówią że to załatwię w najbliższym kiosku. I w koło Macieju. Działo się to z kilkoma sprawami. Nie były to super standardowe rzeczy, ale nie były to także żadne wodotryski.
Przeniosłem się do innego banku i jestem bardzo zadowolony. Mam nr komórkowy do swojego doradcy, który się mną zajmuje. Dodatkowo jest to bardzo przyjemna Pani

Wszystko załatwiane jest szybko i sprawnie. Z niczym nie ma problemów.
Celowo nie piszę na jaki bank zmieniłem. Nie jestem z działu marketingu
Apeluję jednak do wszystkich, że mamy wybór zmieniać bank tyle razy ile chcemy. To nic nie kosztuje, a sama zmiana w obecnych czasach na prawdę nie jest żadnym problemem. Im częściej będziemy zmieniać dostawców bankowych, tym lepszą ofertę będą oni wypuszczali. Niestety do tego droga jest jeszcze bardzo długa. Bo zdecydowana większość Polaków jest strasznie przywiązana do swojego banku i nawet jak nie jest z niego zadowolona, tkwi w tym "toksycznym związku"
Trochę mnie poniosło..