wolfy napisał(a):

|
Widzisz, mało wiesz a się pultasz.(...) Oglądałem trochę ligi holenderskiej (w tym meczów Rody ) i wiem, jak duża różnica jest między ich kultura gry a naszą. Twierdzenie, że ich średniak jest na poziomie lub niżej naszej czołówki to niestety bzdura. No, ale żeby się o tym przekonać trzeba by obejrzeć parę meczy ligowych, a nie tworzyć jakieś dziwne teorie na podstawie mocno leciwych danych...
|
Eee tam..od razu pultam się..

Mógłbyś zastosować kilka ciekawszych zwrotów ukazujacych Twoją kulturę, szacunek dla adwersarza, i poprawiajacych jakość dyskusji. Np. "..zabieraj swoje zabawki z tej piaskownicy" albo "a świstak siedział i zawijał w te sreberka"

Na pewno Cię stać!
A co do wiedzy na temat ligii holenderskiej, cóż, przyznam, że ekspertem nie jestem i nie zamierzam być. No ale Ty naoglądałeś się meczy i zapewne jesteś już gotowy, aby sprowadzić na ziemie trenera Maskaanta, który wygaduje
bzdury, i zapewne oglądnął mniej meczów niż Ty. Fajnie byłoby go zmieszać z błotem, prawda? Szkoda że na to forum nie zagląda i niestety wolfy nie będzie mógł mu zarzucić "pultania się"
Na wszelki wypadek jednak polecam wywiad :
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,84...as=2&startsz=x
Ja tam na razie wolę wersje Maskaanta, niż wolfiego. Musisz się bardziej postarać