Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.10.2010, 21:15
willow napisał(a):Wyświetl post
Wszystko się zgadza - tylko jak długo będziemy jeszcze żyć przeszłością?
Może już najwyższy czas, aby mecze z Parmą, Schalke czy Lazio odłożyć na tę samą półkę, co mecze z Celtikiem?

Wolfy, jak mniemam, pisał o tym, co jest tu i teraz. A tu i teraz mamy największą kaszanę, odkąd sięgnę pamięcią.
Oczywiście, że Wolfy pisał o tym co mamy teraz. Wypadałoby jednak, by zanim kogokolwiek posta nazwie głupim dostrzegł, że ten ktoś akurat odniósł się do przeszłości...

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Garguła miał dobre momenty, ale jest ( jak większość polskich piłkarzy ) mocno przereklamowany.
"Jakiś czas temu" to dostaliśmy od Levadii, a tamto to prehistoria - to raz.
NEC to nie był żaden średniak, nie w momencie gdy z nimi graliśmy ( a właściwie to nigdy ) - to dwa.

Tak więc podtrzymuję to co napisałem - post Oldpary był bardzo głupi. Uważam, że pora wreszcie przejrzeć na oczy. Wy kompletnie nie widzicie chyba, jak wiele dzieli nas teraz od normalnych lig...
Nikt nie musi przejrzeć na oczy (przynajmniej nie ja), bo doskonale wiem jaką kichę mamy w klubie teraz i jak olbrzymia przepaść dzieli nas od którejkolwiek z lig zachodnich. NEC to nie był średniak? Pozwól, że pozostanę przy swoim zdaniu... Garguła może i był przereklamowany, jednak potencjał miał duży i każdy to dostrzegał. Widzisz, zacząłem się już powoli przyzwyczajać do tego, że każdy kto reprezentuje odmienne od Twojego zdanie będzie nazwany przez Ciebie głupkiem albo conajmniej napisze "bardzo głupiego posta"... Poza tym, gdybyś śledził moje wpisy wiedziałbyś, że raczej zdanie co do obecnej sytuacji w Wiśle mamy podobne. Mnie razi jednak Twoje ironiczne podchodzenie do każdego, kto myśli inaczej.

Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Potencjałem nie ustępował potencjałowi Szymkowiaka? Czy poziomowi Szymkowiaka?
Garguła potencjalnie mógł osiągnąć poziom gry Szymkowiaka, jednak potencjał Szymka był dużo wyższy niż potencjał Garguły
Odpowiedz cytując