Wyświetl pojedynczy post
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.10.2010, 13:20
A.C.A.B napisał(a):Wyświetl post
co proponujecie na 1 cykl kreatynowy?
podobają mi się krety takie żeby nie "napompowywały" wodą
mógłby ktoś doradzić? jaką kupić,jak stosować i co do niej?
A co Ci to przeszkadza , że pod koniec cyklu będziesz napompowany wodą? To i tak zejdzie zaraz ko zakończeniu brania kreatyny. Osobiście polecam MONOHYDRANT kreatyny - sprawdzona, podstawowa wersja, prawie każdy od niej zaczyna.

Co do dawek i ewentualnie tego co z nią brać zacytuję post Darka Mirkowskiego pierwszego polaka który przekroczył granice 1000kg w trójboju (mam nadzieję, że się nie obrazi) :

Cytat:
Taki ogolny chemat na dwa sposoby. To jak waga do 100kg to wystarczy 10g na dzien,2x5g . Jak waga powyzej 100kg to 15g na dzien 3x5g. I teraz pierwszys sposob to mozna robic cykle 4tyg 2 przerwy i pozniej wykonczyc 4 tyg. lub podjechac odrazu 6 tyg-7 tyg. To kazdy indywidualnie musi sobie dobrac do potrzeb.
Oczywiscie ludzie poniez 100kg tez moga dobic do 15g tylko niektore organizmy takiej dawki mono nie beda tolerowaly.
Zadnych cukrow porstych nie potrzeba z tym. Mozna sobie dodac ALA (kwas alfa-liponowy) do tego jako dodatek w duzych dawkach i tyle. Samo dobre mono tez daje dobrze rade.

Co do kreatyn, to osobiście polecam PowerXsport CREAPUR 500g - ale cokolwiek byś nie brał to i tak powinieneś być zadowolony.

P.S
Jeśli jednak bardzo zależy Ci na tym by nie napompować się wodą, poszukaj jakiegoś jabczanu kreatyny (tu niestety Ci nie doradzę ) bo jedyny jabczan jaki brałem to w stacku kreatynowym.
Odpowiedz cytując