Wyświetl pojedynczy post
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2010, 21:24
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Czyli co, jeśli ja tak twierdzę to czeka mnie pluton egzekucyjny czy jaja mi obetną?
Nie wystarczy zapis prawny o winie, ba wystarczyłoby słowo "przepraszam". Zamiast tego mamy tych samych ludzi ubranych w garnitur demokraty i mówiących uczciwym ludziom w twarz że oni w Komitecie Centralnym podlewali kwiaty

Człowieku nie wiem skąd u Ciebie takie poglądy, ale wydaje mi się, że w latach 80-tych zamiast uczestniczyć w działaniach opozycji to srałeś w pieluchy jak większość z nas.
Co do wieku: nie ma on znaczenia
Co do moich poglądów: ukształtowały się one na tym co czerwone s....ysyny i ich mocodawcy z Moskwy zrobiły z częścią mojej rodziny, na tym co zrobili z wieloma osobami z którymi rozmawiałem przy okazji pisania pracy magisterskiej. Ale nawet gdybym nie miał tej wiedzy którą mam to i tak złodziejstwo to złodziejstwo i nie ważne czy ktoś dostał etat w zarządzie fabryki dlatego że należał do partii, czy też uwłaszczył się na prowincjonalnym PGR-ze, miał łatwiejszą drogę do tytułów naukowych czy wreszcie z tytułu bycia ministrem pobiera uposażenia z mojej kieszeni. Złodziej jest złodziejem.

Jak jesteś taki chojrak to złóż zawiadomienie do prokuratury na wszystkich co należeli do PZPR, pewnie grubo ponad 3 miliony żyjących osób, może i kogoś z Twojej rodziny przez przypadek skarzesz, wujka, ciotkę, albo dziadka?
Moją rodziną klawiatury sobie nie wycieraj
Zawiadomienie będzie nieskuteczne z tego względu że państwo polskie po 89 roku usankcjonowało działania uzurpatorów z PZPR i nadało im status normalności. Ale to nie znaczy że ja się zgadzam z tym postanowieniem niektórych polityków.

Z mojej strony koniec dyskusji