Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2010, 16:35
wolfy napisał(a):Wyświetl post
OK, nie wziąłem pod uwagę, że faktycznie mogłeś mieć gorączkę pisząc to. Bo jeżeli było inaczej, to nie mam słów.

Przypomina mi się Arka z czasów Krauzego, gdzie ściągano i dawano duże kontrakty takim właśnie piłkarzom. Do dziś wszystkich się nie pozbyli, a po drodze omal dwa razy nie spadli.

Pazdan, Magiera, Polczak, Wasiluk - to jest dopiero abstrakcja. A takich nazwisk jest tam w chu...
Rozumiem, że według Ciebie chodzi o to, żeby "polska Wisła" broniła się przed spadkiem?

A ogólnie - ten temat nie służy do dyskusji o własnych propozycjach. Czytałeś posty Kominka, nie?
Po pierwsze wiem że się pomyliłem z wstawieniem mojej listy do tego tematu (co przyznałem w poprzednim poście - może jakiś mod usunie, przeniesie do "Gdybym był.....)

Po drugie istnieje coś takiego jak "dobra wola" rozmówcy w dyskusji. Można się przypierdalać do wszystkiego (Ty czyli pan usterkowicz - wszyscy błądzą ja jeden dobrze widzę....) znalazł świetną okazję.

Dobrze wiesz (sam wyboldowany przez mnie opis o tym świadczy, że jest to lista darmowców i sam widziałbym kilku zaledwie z tej listy piłkarzy w Wiśle a nie wszystkich. Założenie było za darmo - kto jest do wzięcia a nie kto jest dobry i jest piłkarzem moich marzeń jest na tej liście.
No ale taki "mózgowiec" jak Ty nie omieszkał nie przeczytać ze zrozumieniem i od razu znalazł możliwość przykąsania - w myśl zasady - ukąszę będzie mi lepiej - jestem mądrzejszy.

PS
Miałem kiedyś taką koleżankę w pracy jak Ty - dosłownie z każdym musiał się posprzeczać. Odkąd tu jestem na forum czy jest jakaś osoba z którą byś się nie posprzeczał (łącznie z rav) ? Nie gniewaj się ale mam wielką nieprzyjemność polemiki z Tobą i jeśli to jest możliwe odrzuć się ode mnie. Jeśli jesteś jeszcze modem - usuń tą listę jak cie boli, przenieś itd Jeśli już nie jesteś - sam wiesz
(Nie chciałem cie obrazić - sam wiesz jak się zachowujesz)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując