Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.10.2010, 16:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Podbijam. Powinieneś przestać śmiecić w temacie, a przede wszystkim odstawić dopalacze. Zresztą i tak coraz trudniej o nie..
Mógłbyś przybliżyć? Rozumiem że poziom Twojej abstrakcji w myśleniu przewyższa myślenie przeciętnego człowieka ale mam prośbę - zejdź parę poziomów niżej i wyjaśnij co miałeś na myśli

Może faktycznie powinienem umieścić listę darmowców w Gdybym był....

westersyl - darmowcy mają to do siebie że z 20 może 1-2 się nada - to nie sabotaż a realia. A my jak płacimy to przychodzi taki sam szrot jak za darmo ostatnio. Więc po co płacić?
Co do sugestii z wolnym czasem - nie gniewaj się ale może nie mogę wyjść z domu? (Choroba itd) Czasem tak bywa - nie pozwalaj sobie na takie złośliwości bo są poniżej Twojego poziomu

O kolejnym Marokańczyku z holenderskim paszportem nie piszę bo w przeciwieństwie do kolegi rw88 nie widziałem go choćby w 1 meczu, ale wierzę że jest to dobry pomysł.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 09.10.2010 o godz. 16:13.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując