Wyświetl pojedynczy post
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2010, 20:42
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Wiem tobie Komisja Majatkowa nie przeszkadza ,pedofile w sutannach tez nie , jednym słowem wszyscy musimy klęczeć i robić za głupka w imie jakis wydumanych historii: typu atak pedałów na Polske. Ja akurat w przeciwienstwei do Ciebie nie mam problemu z tolerancja homo , ale jakbym sie mial zakladac ,to sadze ze najwiecej homosiowow jest wsrod facetow co nie maja oficjalnie dziewczyn i oficjalnie stosuja tak zwany celibat(tak zwani ksieza) , troche to dziwne i podejrzane no ale przenikliwosc kato-prawicy konczy sie na tym kto byl w PZPR a kto nie.. jak sie okazuje ze arcybiskup wiedzial o molestowaniu albo przekretach finansowych ,to dla was naturalnym zachowaniem jest spuszczenie oczow po sobie i udawanie ze nic sie nie stało
Chyba źle "Nas" oceniasz wypisując takie kwiatki. Ja jestem zwolenikiem pewnych wartości ale nie bezkrytycznym - dużo działań kościoła obecnie Mi sie nie podoba ale to nie znaczy by wyrzec sie Naszej tożsamości kulturowej. Po prostu duża część z Nas pragnie Polski silnej , jednolitej narodowo i wyznaniowo a nie Polski laickiej ,spedalonej z milionami arabów i murzynów w kraju oraz ze s....ionym społeczeńśtwem. A gdy ksiądz łamie prawo to powienien ponieść konsekwencje,gdy jest pedeofilem -l kastracje.

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru