Wyświetl pojedynczy post
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2010, 20:25
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Dobra nie wiem o co ci chodzi ,zatem napisze ze polityka PISu i Kaczynskiego (swiadoma lub nie , malo mnie to interesuje i nikogo to w moich oczach nie usprawiedliwia ) to napuszczenie 1/3 ciej czesci Polakow ktora go popiera na 2/3 ktora go nie popiera ,ty kolega sambo i paru innych jestescie w tej 1/3 jak potraficie komus ublizac nie znajac go nawet osobicie , lub majac wlasna ohydna historie na jego temat , inne barwy zycia do was nei dochodza.. taka widac mentalnosc kato-praicy w tym kraju , mam nadzieje ze PIS powoli staje sie LPRem ,za jakis czas jak Polska sie nieco jeszcze wzbogaci to prognozuje pierwsze ruchy antyklerykalne w Polce na ktore nei moge sie doczekac ,bo emocje na pewno moga byc duze
Ja nie dzielę Polaków na Polskę A i B na miasta i wioski na katolików i bezwartościowych. Z Twojej wypowiedzi jasno wynika, że chcesz aby był taki podział. Ja nie jestem zwolennikiem takiego podziału i każdy szanujący się obywatel w tym kraju także nie jest. Ja natomiast mogę podzielić społeczeństwo wg. wyznawanego przez nich światopoglądu, zasad moralnych czy odniesienia do uniwersalnych wartości. Swoją wypowiedzią obnażyłeś swój światopogląd a w zasadzie jego brak. Najbliżej Ci pewnie do komunistów albo ludzi bez poglądowych nie utożsamiającymi się z żadną grupą ale do każdej coś mają. Nie chcę Cię ośmieszać na forum bo to nie cel mojej wypowiedzi ale ruchy antyklerykalne ukształtowały się już w Polsce po 45`r. i działają do dziś. Ale możesz tego nie wiedzieć. Najlepiej komentować, bić pianę, siać propagandę tak można podsumować Twoje wypowiedzi w tym temacie. Jak chcesz to kupię ci bilet do teatru i tam sobie pooglądasz spektakl bo widzę, że robisz z siebie niezależnego obserwatora politycznego ale wychodzi Ci tak samo jak redaktorką GW może czas zmienić profesję ?

Prawo ale prawo dotyczy księdza, biskupa, premiera, marszałka sejmu, ministra sportu, prezydenta Sopotu w takim samym stopniu chodź różnie jest egzekwowane. Komisja Majątkowa musiała powstać no chyba że ktoś popiera kradzież albo jest jawnym antyklerykałem to się z tym nie zgadza ale prawo stoi wyżej. Co nie zmienia faktu, że kościół odzyskał zaledwie 60% swojego majątku zrabowanego przez komunistów więc jeszcze musi odzyskać swoją własność co jest normalne i nienormalne dla nienormalnych. Przekręty nie robiły osoby duchowne a osoba! na stanowisku państwowym za co odpowiada rząd więc sam na siebie bata kręcisz. Największy odsetek homonienormalnych jest wśród ludzi z branży projektantów, nauczycieli,wykładowców,psychologów. Po zatym żadna instytucja na świecie nie jest tak agresywnie atakowana jak kościół katolicki i żadna nie robi tak wiele dla wspólnego dobra jak Kościół. Także kolego szacunek i jeszcze raz szacunek nawet jeśli dla Ciebie ktoś go nie ma.
Ostatnio edytowane przez harimata : 08.10.2010 o godz. 20:38.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !