Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2010, 00:04
1q2 napisał(a):Wyświetl post

Mam nadzieje że ten cyrk przynajmniej będzie w miarę skuteczny i faktycznie te sklepy znikną, bądź się przebranżowią a nie że powstanie bubel za który z budżetu trze będzie płacić w formie odszkodowań.
Jeszcze inna sprawa że to w żaden sposób nie rozwiązuje kwestii ćpania.
Na czy opierasz taką nadzieję? Że nie będzie to bubel? Ja zastanawiałem się nad tym chwilę i bez przyjęcia jakiś generalnych zasad które zapewne podniesie ktoś przed TK nie ma opcji żeby to wyciąć. Albo uderzą i oberwą przy tym zwykli przedsiębiorcy. Spodziewałbym się w najbliższym czasie nawet zakazu sprzedaży redbulla, wódki, kawy i herbaty Bo jeśli przyjmą definicję że każdy środek psychoaktywny to to wszystko leci

Z drugiej strony przyjmą że najpierw badamy wszystko co chcemy. To ich przedsiębiorcy zjedzą. Bo np każdą rzecz na rynku będzie mógł skasować urzędnik na kilkanaście miesięcy. Będą jaja dla mnie

"Weszliśmy, zamknęliśmy, będzie siedział" Co za tekst. Szeryf przyjechał, pozamyka i będzie święto Będzie siedział, bo donek tak powiedział. Żal chłopaka bo się gubi w tym rządzeniu.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 07.10.2010 o godz. 00:16.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.