Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2010, 22:28
Z Olewnikiem to mamy never ending story.Już myślałem że mnie nic nie zaskoczy w tej sprawie a tu taki zwrot.Jakoś nie wierze by ten nowy wątek został rozwiązany ale poczekajmy.

A co do tzw dopalaczy to kolejna wielka szopka.Oczywiście jestem za pozamykaniem tego w cholerę bo nie ma chyba niczego głupszego niż branie czegoś co nie wiadomo czym jest ale sama forma to śmiech na sali

Tu pełna zgoda z emj10 - mieli tyle czasu a tu obudzili się jak media zaczęły nakręcać sprawę a Donek to odgrywa rolę życiaInna sprawa to totalna hipokryzja ale do tego to już się dawno przyzwyczaiłem.Z jednej strony ostre słowa, trucizny, walka o dzieci i młodzież, z drugiej państwo od lat trzyma łapę na jednych z największych trutek na świecie - alku i petach - zgarnia kasę a to że ludzie się trują i padają choćby w PL tysiącami, to nikogo nie interesuje

Mam nadzieje że ten cyrk przynajmniej będzie w miarę skuteczny i faktycznie te sklepy znikną, bądź się przebranżowią a nie że powstanie bubel za który z budżetu trze będzie płacić w formie odszkodowań.
Jeszcze inna sprawa że to w żaden sposób nie rozwiązuje kwestii ćpania.
94 - Allah Akbar!!