Cześć Wiślaki!
Mam prośbe.Gra może jeszcze ktoś w fm-a 2007

Pogrywam jeszcze w tą wersje i moje pytanie jest takie, czy istnieje jakaś bardzo skuteczna taktyka - uniwersalna, powiedzmy do każdego klubu, tzw. killer którą przy lepszych zawodnikach, ale niekoniecznie można dużo osiągnąć i bić w każdym sezonie coraz to lepsze rekordy?Błagam niech ktoś mi pomoże bo się idzie wściec, raz, że nie mam zbyt wiele czasu a druga sprawa wykończyła mi sie już cierpliwość.Grałem tyloma taktykami, sam próbowałem coś stworzyć i nici z tego, miałem serię paru ładnych meczy gdzie pewnie wygrywałem np w pucharach z lepszymi przeciwnikami a za chwile klapa, przegrywałem z jakimiś śmiesznymi średniakami typu odra wodzisław i to w takim stylu jakby zapomnieli jak sie w piłke gra.Jeżeli ktoś posiada naprawde dobrą taxe, niech napisze, odezwie.Albo chociaż prosze niech poda pare skutecznych wskazówek, które naprawde dają murowany efekt.Gram oczywiście Wisłą, żadną inną drużyną nie potrafie.Nawet jak sie komuś nie będzie chciało, a wie jak rozwalić silnik meczowy w fm 2007, niech napisze pare słów.Nie moge sobie z tą grą dać rady, a lubie fma 2007.Robiłem sobie testy taką taktyką przeze mnie stworzoną, oczywiście w sezonie było kilka modyfikacji w taktyce i nie miałem jednej stałej.Jakoś udało mi sie dojść do pucharu uefa i wygrać z hamburgiem w finale 4-2.Uradowany, ciesze sie jak dziecko, w końcu udało mi sie stworzyć killer taxe.Postanowiłem sobie od nowa zacząć gre no i klapa, szczęka mi opadła, myślałem, że mnie skręci.Kompletnie zero efektów!Potrafiłem w pucharach wygrać z ogromną przewagą, miazgą a tu zaczynam gre od nowa i żadnego efektu.Prosze o pomoc.Z góry dzięki!Jazda Jazda Jazda! Biała Gwiazda!