Wyświetl pojedynczy post
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2010, 07:44
Q13SON napisał(a):Wyświetl post
Chodzi mi o to słodkie pierdzenie "plac na groblach. kot" itd. nie o samo dodawanie informacji , bo jak już mówiłem są ciekawe i o nie się tu rozchodzi.
Może bardziej Stadion "Pasów" kot drażni?

Siwy_89 napisał(a):Wyświetl post
A kładka po zmroku, stadion Cracovii, czy okolice Placu na Groblach mogą Tobie się nie podobać. Na mnie te inwestycje robią wrażenie.
Masz pisać że fuuu... inaczej Ban będzie!

Q13SON napisał(a):Wyświetl post
Siwy przestań już agitować na rzecz tego kacapa z Sosnowca w temacie o inwestycjach bo się mdło robi, a informacje które są ciekawe postaraj sie podawać w bardziej obiektywny sposób. To taka moja prośba.
I nie pisz, że coś zrobione przez Majchra Ci się podoba... bo wyjdzie na to że jesteś jego sąsiadem, współpracownikiem... albo kochankiem

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Czyli , co ? Do tej pory ludzie nie mieścili się na chodnikach przechodząc przez most, że musiała powstać tak blisko kładka ?
Dokładnie tak było! Pozatym zagłębił byś się w historię mostu Karlsbrücke oraz Podgórskiego! Zobacz jakie dla Krakowa miał znaczenie, że jest na trasie historycznych szlaków turystycznych (również Krakowskiego Szlaku Techniki). Pozatym stara podgórska elektrownia zostaje przerobiona na Ośrodek Dokumentacji Sztuki Tadeusza Kantora i również z myślą o Cricotece powstała ta kładka!

Ot dlatego warto było to postawić i wydać kilkanaście baniek!
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 06.10.2010 o godz. 08:22.
Odpowiedz cytując