|
Witam Wszystkich
Możecie mnie zjechać wszyscy za to co napisze ale takie moje zdanie - uważam , że Maaskant niszczy poszczególnych piłkarzy tym jak ustawia ich na boisku,aż się prosi o zmiany w ustawieniu poszczególnych piłkarzy nie mówiąc już o ustawieniu całego zespołu..
Kardynalny błąd wg mnie to ustawianie Boukhariego na skrzydle..chłopak wymięka po 15 min kondycyjnie,nie szarpie nic lewą stroną,za to ma niebanalne zagrania i przegląd pola..dlaczego nie gra w srodku pola?!
Następna rzecz..Rios na drugim skrzydle,widać gołym okiem ,że dla niego idealna pozycja na boisku to cofnięty napastnik chłopak lubi mieć piłke przy nodze,cofa się do srodka stara się rozgrywać,jest dobry technicznie i ma strzał z dystansu
Paljic na boku obrony...kpina.Gość jest chyba najszybszym pilkarzem w Wisle,ma drybling,szybkość,dobre dosrodkowanie,dlaczego Maaskant sam sobie wszystko utrudnia?
Mając takich piłkarzy jakich ma w tym momencie można to wszystko lepiej poukładać
Pawełek
Pi.Brożek Bunoza Chavez Branco
Paljic Wilk Kirm
Boukhari
Rios
Pa.Brożek
Po co na boisku jednoczesnie Sobol i Wilk gdy gramy 4 obronców? Powiedzmy sobie szczerze,że Wilk w tym momencie jest lepszy od Radka a za zasługi nikt miejsca w skladzie mieć nie powinien,to samo Zuraw,ok stara się,ale sa od niego lepsi na tej pozycji -czyt. Boukhari. Grając takim ustawieniem i taka jedynastką ma się wieksze pole manewru,żeby np w przerwie zrobić jakieś zmiany i dajmy na to za Riosa wchodzi Zuraw na jego nominalna pozycje,na prawe skrzydło Maly jest jeszcze Gargula za Boukhariego,Łobo,Sobol..co o tym myslicie? ustawienie 4-4-2 oczywiscie
|