http://www.weszlo.com/news/5667
tabela prawdę Ci powie
Cytat:
|
Ja stwierdzam fakt ze Legia gra gowno i Wisla gra gowno. Dla mnie to takie samo gowno, dla Was jedno jest wieksze drugie mniejsze. Tym sie roznimy w ocenie.
|
OK. stwierdzajac fakty, Wisła i Legia grają to samo gówno. Tylko że My po sprzedaniu całej obrony spodziewaliśmy się że możemy grać gówno, dlatego zatrudniliśmy w trakcie sezonu dyrektora sportowe i trenera by w 2 lata to gówno ogarnął. Wszak nie tak dawno zdobyliśmy 2 tytuły mistrzowskie, ale z racji rozpadu obrony i wyjścia na jaw bezzębnego ataku, moża się było spodziewać że wszystkich meczy nie wygramy.
Wy, za to wzięliście trenera w maju, i tekst że tylko Vrdoljaka chciał,

żeby liga była ciekawsza, król Maciej zamknął oczy i losował zawodników, a teksty pod koniec czerwca, o zamknięciu kadry, o potencjale nowych zawodników jakże drogich, o superbramkarzu który to w Chelsea już jest prawie jedną nogą, to była bujda na resorach. Prosze Cie, teraz to najłatwiej się usprawiedliwiać,no tak, ja wiem, będąc na Twoim miejscu pewno robił bym to samo.
Wasze gówno budowane było na fundamentach na Mistrza, a nasze w ubikacji. To nas rózni. Legia o jakiej marzyłem.
Zrozum, u Nas 40.000 ludzi śpiewało "gdzie Twoje berło gdzie Twoja korona" więc zrozum naszą nienawiść(i zazdrość). Nigdy nie będe stawiał na równo Legii i Wisły, i nie polubie Waszego klubu, choćbyśmy byli partnerami w spadku.
To Wy jesteście stolicą, To Wy powinniście mieć najwiecej pieniedzy, To Wy powinniście miec najwiecej kibiców, więc po prostu nie dziw się że nie kryję zadowolenia z każdej waszej porażki, potknięcia czy wpadki.
Gdybyś mial w awatarze czy podpisie np. Polonia Bytom, Korona czy Lubin to inaczej by ta rozmowa wyglądała, ale jesteś z Warszawy

(wpływ na moją ocena z pewnoscia ma zbyt czeste obcowanie z kibicami Twojej drużyny)