Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2010, 12:28
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Macie trzy punkty wiecej a nie cztery, tak trudno sprawdzic tabele ? Kolejne zaklinanie rzeczywistości ? W koncowym rozrachunku beda liczyc sie punkty, tyle ze jesli Legia i Wisla ( Najslabiej grajaca zespoly zaraz po Cracovii ) bedzie roznic 4-5-6 punktow nawet to i tak nie zmieni tego ze wszyscy beda je wyprzedzac.
W styczniu u Was albo trener dociagnie ( roznie moze sie prezes zachowac ), albo nie. U Nas pewnie bedzie ktos inny bo watpie by cokolwiek sie zmienilo. Wtedy to ja mam pisac ze trzeba dac czas bo nowy bedzie musial posprzatac? Nie, ja bede oczekiwal poprawy a poprawa to lepsze wyniki.
Gdzie teraz sa wyniki? Jakis progres? Wiecej sytuacji? Nigdzie tego nie ma.

PS: Nie szukam bratanka w porazkach. Ja stwierdzam fakt ze Legia gra gowno i Wisla gra gowno. Dla mnie to takie samo gowno, dla Was jedno jest wieksze drugie mniejsze. Tym sie roznimy w ocenie.

Titto - Spokojnie, mlodych mamy przeciez w ME i kilka mistrzostw w juniorach. Bedziemy grac rocznikiem 93
Mowiac serio mlodych z ME i kilku nowych zawodnikow sie zakupi. Jakas kasa przeciez bedzie za Paczki
Kresequ - zgadzam się z tobą, że oba zespoły grają chu..nię... Problem w tym, że nikt nie sięgnął po rozum do głowy i nie pomyślał, że rewolucja w składzie nigdy nie wychodzi zespołowi na dobre.

Ja jednak wierzę, że Legia i Wisła jeszcze będą grać na najwyższym poziomie, Legii życzę tego mniej niż Wiśle, z oczywistych względów, ale to bądź co bądź jedne z bogatszych zespołów w Ekstraklasie i żal dupę ściska, że grają tak makabrycznie... Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując