Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2010, 09:17
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Wiesz co jest najgorsze w tym wszystkim? To że Wisła aktualnie nie wyróżnia się niczym szczególnym w naszej lidze. Lepsza obronę niż nasza ma aktualnie 5 drużyn w lidze (Jaga, Korona,Lech,Lechia,Bełchatów).
Niemal każdy obrońca z drużyn które przed chwilą wymieniłem byłby dla nas wzmocnieniem. Nawet taki Wołakiewicz... I nie zmienia tego faktu nawet zagraniczny trener, nowy stadion i wierni kibice. JESTEŚMY PRZECIĘTNIAKAMI.
Ale Ja sie zgadzam ze na dzisiaj jestesmy przecietnym zespolem. Mimo to nie uwazam aby niemal kazdy obronca z tych zespolow byl dla Nas wzmocnieniem. Po pierwsze podane przez Ciebie zespoly swoje bloki obronne maja od dluzszego czasu nie zmienione (chociaz oczywiscie jakies tam zmiany byly vide Belchatow, ale nie tak duze jak u Nas) i zgrane. Po drugie nikt nie da gwarancji ze jesli jakis zawodnik przyszedlby do Wisly z tych klubow to by sobie u Nas poradzil (inne oczekiwania, wieksza presja, poza Lechem gdzie presja i oczekiwania sa poodbne). Po trzecie Nasza obrona jaka jest taka jest ale z kazdym treningiem, meczem sie zgrywa (mimo tego ze co chwile sie sklad jej zmienia,dochodzili nowi, ktos wypadl za kartki, kontuzje, dyskfalifikacje).

Uwazam ze moze byc tylko lepiej (moze naiwny jestem). Oczywscie, kilku zawodnikow z tych zespolow wzialbym z pocalowaniem reki ale nie prawie kazdego.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując