serek.c2 napisał(a):

|
Po tych kretyńskich wypowiedziach Żurawskiego uważam, że jest to najgorszy ruch naszej "ofensywy" transferowej. Dałby se pyra spokój z takimi wywiadami... Nie dość, że zespół na boisku nie dostaje z jego strony jakiejkolwiek pomocy to jeszcze zamiast - jako doświadczony zawodnik - próbować cementować zespół On jeszcze bardziej go rozpieprza.
|
Specjalnie wczoraj oglądałem na ipla cały ten program. Najpierw musiałem się mordować oglądając przemyślenia na temat reprezentacji ( która mi szczerze mówiąc zwisa), później przyszła pora na Wisłę.
Co takiego dziwnego powiedział Żurawski że część ma do niego żal?
1) Kiepska forma zespołu - Żuraw zaczął od skrytykowania samego siebie i chwała mu za to że nie dorabia ideologii do sytuacji.
2) Brak współpracy pomiędzy zawodnikami - a czy tego nie widać?
3) Podejście obcokrajowców - no ja tylko u Palijca widzę zaangażowanie na miarę pierwszej drużyny.
4) Problemy z komunikacją -coś w tym dziwnego?
5) Odpowiedzialność spoczywająca na Polakach ( konkretnie trzech: Żurawski, Sobol, Brożek) - a nie jest tak? Wszyscy grają ........ a ciągle sie pastwimy nad nimi - ok od nich wymagamy więcej ale sami tego wózka nie pociągną.
Prawda jest taka, że jesteśmy na ta chwilę w czarnej głębokiej dupie i pozostaje tylko liczyc na cud że to zaskoczy jeszcze w tej rundzie.