Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2010, 19:30
tofik napisał(a):Wyświetl post
Uważam, że Paljić na tle ligi nie ma się czego wstydzić Spokojnie załapałby się do reprezentacji Polski. Może nie jako podstawowy skrzydłowy, ale jako 2 bądź 3 czemu nie .
Tak tak, myślenie życzeniowe

Paljić gra solidnie i nic więcej. I to cieszy że gra solidnie na pozycji bocznego obrońcy. Bo patrząc na resztę naszych nowych "stranierich" to wyróżnia się tym że nie trzeba się za niego wstydzić.

A teraz kilka + (plusów) dla Maaskanta (poprzednia dałem kilka minusów)

1. Zmusił tych leniwych obcokrajowców żeby poznali chociaż podstawy polskiego i mogli porozumiewać się podczas gry nie tylko z Polakami ale miedzy sobą. Cieszy mnie to. Bo co tu dużo mówić - w Niemczech obcokrajowcy uczą się niemieckiego, w Hiszpanii hiszpańskiego, Portugalii portugalskiego w Rosji rosyjskiego, Turcji tureckiego a tylko paru "oszołomów" na naszym forum wymyśliło żeby w szatni Wisły mówiono po angielsku.... to nie koszykówka żeńska Obcokrajowcy muszą chociaż odrobinę poznać język polski i Maaskant to rozumie. Brawo trenerze

2. Cięższe treningi - tylko pracą możemy coś osiągnąć

3. Taktyka to ważna rzecz i o tym coraz bardziej będą sie przekonywać nasi kopacze

4. Mam nadzieje że "miły" Pan wróci dopiero wtedy jak będą sukcesy

5. Wreszcie zdjął z boiska "tłustego" Marokańczyka. Brawo
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 04.10.2010 o godz. 19:38.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując