Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2010, 17:57
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Przypomnie, że na niniejszym forum z okazji transferu Paljica wylano wiadro pomyj na zarząd (poniemiecki, drugoligowy szrot bez CV i bez testów), a na samego Paljica ze dwa wiadra.
A okazuje się, że jest szybki, waleczny i przebojowy. Nie dość że załatał dziury na lewej obronie, to jeszcze pokazuje najwiecej charakteru ze wszystkich naszych grajków Przypomina mi się wywiad przed Jagiellonią "Nie boisz się szybkich zawodników Jagielloni? - A czego mam sie bać? ja też jestem szybki!"
Jaja sobie robisz? Pajlić to zwykła zapchajdziura. Jako pomocnik jest za słaby, jako obrońca chroni go immunitet "grania nie na swojej pozycji". Jedyny argument za Pajliciem, to że większość ( bo nie na przykład taki Wilk albo Rios ) gra jeszcze gorzej. Tak - ściągajmy szrot pajliciopodobny hurtem z drugiej Bundesligi, to na pewno pomoże nam odbić się od dna.

A potem się dziwić, że chcą zwalniać trenera po kilku kolejkach - dla futbolowych analfabetów nie ma rzeczy niemożliwych. Zdobyć mistrzostwo z bandą ofiar losu na obronie, bez pomocy i ataku? Ba - przecież mamy potencjał.

7 kotów napisał(a):Wyświetl post
a w Krakowie to bedzie pojedynek niewidomego ze sparalizowanym wiec remis.
Obawiam się, że przy takim widowisku na jakie się zapowiada najlepszym wyjściem byłby obustronny walkower. Przez szacunek dla kibiców i futbolu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.10.2010 o godz. 18:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując