Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2010, 14:19
Feniksie - jestem zwolennikiem ewolucji, nie chcę by drużyna miała nadmiar zawodników, czyli jakiś sam szrot, tylko by miała piłkarzy klasowych, a na takich trzeba pieniędzy. Więc, wolałbym w zimie zobaczyć nawet jednego piłkarza, ale takiego, który będzie potrafił odmienić oblicze tego zespołu, piłkarza, który wejdzie do pierwszego składu i będzie kreował grę. Dziś nie ma za bardzo kto kreować. Jirsak - nie, Żuraw - nie, Garguła też nie, Rios to bardziej skrzydłowy, Boukhari też jest bardziej skrzydłowym, więc brakuje playmakera, który by zamiast starego Żurawskiego weszedł do gry. Cikos gra fatalnie - tu się zgodzę, bo zbyt dużo błędów już zrobił, ale nie wymieniajmy wszystkich nowych i nie kupujmy od razu nowej jedenastki nawet w myślach. Drużynę trzeba budować powoli. Pamiętajmy, że odeszli właściwie tylko Marcelo i Głowacki - wprawdzie trzon drużyny, ale reszta została, więc coś jest nie tak. Może zbyt dużo zakupów, sam nie wiem. Ja większości nowych piłkarzy nie spisuję na straty i mimo wszystko liczę, że nie po to Holendrów zatrudniali, by nas teraz wprowadzili w przeciętność. Wierzę w dobrych zawodników zimą, ale nie tak jak wy - 5-6, tylko 1-2. To mi w zupełności wystarczy.
Odpowiedz cytując