Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2010, 12:42
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Ja liczę na zmianę jakości po pierwszych transferach dokonanych przez Valcksa. Liczę w tym sezonie na Puchar Polski. Z MP może być ciężko, jak Jagiellonia zbyt niebezpiecznie się oddali, a narazie tak się dzieje. Dla Maaskanta mam 100% zaufania, nawet gdybyśmy byli w tych rejonach tabeli, w których jesteśmy teraz. Potrzeba jakości, a taką jakość mogą nam zapewnić tylko sensowne transfery, tylko że ktoś w tej chwili musi zainwestować, bo potem może się okazać, że na słabą Wisłę nie będzie chciał nikt przychodzić. Obym się mylił.
ilu zawodników przyszło do nas w letnim okienku ?

A w tym okienku nie inwestowano?

chciałbym mieć świadomość budżetu transferowego Wisły bym mógł powiedzieć "są pieniadze na transfery", ale nie mam, i nie zdziwię się jak w zimie przyjdzie(nie przyjdzie) jeden zawodnik.
Troche kupiliśmy, zobaczymy ilu w zimie nas odciąży, może być tak że nikt, więc wtedy ciężko będzie kogokolwiek zatrudnić, bo kadre na ten moment mamy dosc obszerną. Poszliśmy na ilość nie na jakość.

Ja cały czas pokładam nadzieje, że Maaskant ich czegoś nauczy i nie potrzeba bedzie transferów. Potem nauczy młodych i w końcu będziemy mogli pochwalić się zdolnymi wychowankami.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując